7 octombrie 2012

Comanda a doua de suveniruri pentru nunta


Iata ca am mai avut o comanda de suveniruri pentru nunta. De data aceasta, cu termen scurt de predare. Mi-a cam pus rezistenta la incercare.


Nu degeaba se spune sa ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample. Ei bine, se vede ca mi se intampla exact ce mi-am dorit. Pot decora acum sute de turte dulci, exact cum mi-am dorit-o.

Am inceput sa ma plang putin, ca am avut extraordinar de mult de lucru cu aceste suveniruri, dar deja mi-am revenit. Ma gandesc deja la niste creatii de toamna. Abia astept sa le pot face. Deocamdata am promis ca voi sta cuminte si-mi vad de gospodaria ravasita. Mi-as dori tare mult sa le pot face pe toate. Ce bine ar fi sa am de trei ori atata timp dupa serviciu, sa-mi ordonez casuta, sa stau mai mult timp cu familia mea iubitoare, sa pot posta pe blog si sa am mai mult timp pentru mine. As mai vrea tare mult sa exersez pictura si sa fac o multime de lucrusoare din turta dulce si fondant. Sper ca intr-o zi o sa-mi gasesc echilibrul si ma voi putea culca cu constiinta impacata ca am reusit sa le fac pe toate bine.

Acum sunt multumita doar ca cineva se bucura de suvenirurile facute de mine. Le urez tot binele din lume perechii Maria si Marius. Casa de piatra si mult noroc!

14 comentarii:

  1. Rita, si eu am de suferit din cauza lipsei de timp, si mi-e ciuda cand vad ce putine pot sa fac din cate as vrea :) Dar asa este in viata, important e sa le facem pe cele mai importante!! Felicitari pentru comanda! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de incurajare. Nici nu stiu ce sa spun. Imi place tare mult sa ma joc cu prajiturelele, totusi nu cred ca este cel mai important lucru din viata mea. Pe primul loc e intotdeauna familia, cu toate ca in ultima vreme a cam ramas la coada. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. Foarte frumos, Rita !
    Stau si ma uit ca toate sunt la fel. Ma intreb : oare ai avut un sablon ? Ca altfel, nu-mi imaginez cum ti-au iesit toate perfecte ?
    Imi place tot ce vad la tine,

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita, Mihaela. Am desenat figurile pe hartie de copt, apoi le-am umplut cu royal icing. Dupa ce s-au uscat, cam 24 ore, le-am transferat pe turta dulce proaspat umpluta cu royal icing alb.

      Ștergere
  3. Parca sunt trase la indigo.Macar doua din acestea sa am si eu,le-as pastra de decor.Sunt minunate.Felicitari.
    Pupici multi si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ceva? Sper din toata inima ca de Craciun sa reusesc sa fac podoabe de pom. O sa-ti trimit negresit. Nu mai e mult pana atunci.:))

      Ștergere
  4. Superb tot ce faci!!!!!Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, Mirela. Ma bucura foarte mult ca iti place. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Beautiful, so delicate and intricate work.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deosebite! As fi vrut sa vad cum le-ai facut, mi-ar fi mai usor sa fac si eu asa ceva in viitor. Multumesc! puup

    RăspundețiȘtergere
  8. Liana draga, nici nu mi-a trecut prin cap ca ar vrea cineva sa treaca prin nebunia prin care trec eu cu comenzile astea. Oricum, din moment ce te intereseaza, am desenat pe hartie de copt figurile, le-am lipit pe tot ce-am gasit prin bucatarie plat si tare, am umplut cu royal icing negru desenele(vezi micul print de la Cupcakes Surasul Stelelor). Am asteptat 24 de ore sa se usuce.Am umplut turtele 4 cate 4 cu royal icing alb, astfel incat sa se aseze putin dar sa nu se usuce, am dezlipit cu grija figurile si le-am asezat pe turtele umplute. Dupa alte 24 de ore, am facut modelul de pe margine si am scris initialele. In tot acest timp haosul a fost zero pe langa ce-am avut eu prin sufragerie! Noroc ca am un frigider nou, gol, in care pot stivui tavile cu turte pana cand se usuca. Altfel, as fugi chiar si eu din casa la cat de multa dezordine as face.Inchipuie-ti numai ca intr-o tava incap doar zece la uscat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rita ! Am si eu o intrebare: ce fel de pungute folosesti la ornat ? as vrea sa-mi cumpar si eu daca exista speciale pentru asa ceva. Am vazut la unele fete ca folosesc niste conuri mici din punga.

    Multumesc si astept cu nerabdare raspunsul.
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere