11 februarie 2013

Valentine's day


Da, stiu, stiu, noi avem Dragobetele. Comorile Delicioase au insa si prieteni care sarbatoresc Valentine's day. Si, pana la urma, de ce sa nu sarbatorim de doua ori ziua indragostitilor?
Am fost in mare, mare incurcatura cu formularea acestei postari. Nu pentru ca nu as avea foarte multe de spus. Cuvintele mele sunt insa prea sarace pentru a imbratisa momentele pretioase pe care dragostea ni le ofera. Asa ca voi profita putin de generozitatea internetului pentru a ne rasfata cu minunata Rapsodie a lui Serghei Rachmaninov pe o tema de Paganini, coloana sonora a filmului care este sursa inspiratiei mele.
Cuvintele sunt de prisos, cred.

Sper sa va placa.

Mi-am dorit foarte mult sa decorez turtele de Valentine's day avand ca inspiratie filmul "Somewhere in time", sau "Undeva, candva", asa cum a fost tradus pe vremea cand varsam lacrimi impreuna cu prietenele mele,  vizionandu-l. 
Am vrut sa fie fermecatoare si pretioase, diafane ca si dragostea, sa exprime optimismul pe care ni-l ofera dragostea romantica.

Imi plac la nebunie tinutele lui Jane Seymour din acest film. Palaria aceea plina de flori roz, bluzita cu dantela, perlele simple, albe, umbreluta cocheta, toate-toate sunt pe gustul meu. Asa ca m-am inspirat din plin, privindu-le. 

Sa nu pierdeti acest film! Daca va e greu sa faceti rost de el, il puteti viziona pe Youtube. Va dau linkul: Somewhere in time full movie.

Va doresc multa dragoste si fericire! 


40 de comentarii:

  1. Sunt de vis!!!Trebuie sa ai o mana de aur si rabdare de fier sa faceti asemenea frumuseti!!Si pe deasupra cred ca sunt tare delicioase!Felicitari!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Licuta. Sincera sa fiu, la gust nu-s cine stie ce. Doar niste turte cu mult zahar pe ele. Dar eu oricum nu le mananc. Pupici!

      Ștergere
  2. sunt superbe!
    mai ales daca oferim ceva dulce facut cu mana noastra, cred ca le va servii cu mult mai multa placere.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina. Cadourile facute cu mainile noastre sunt intotdeauna speciale.

      Ștergere
  3. Ohhhh , ai pregatit totul pana la cel mai mic detaliu !!! Mie-mi place !!! <3 Cat despre turte , asa cum am spus si pe FB sunt extraordinar de frumoase si delicate , sunt cu adevarat niste comori pretioase . Ma uit si le studiez pe fiecare-n parte fara sa ma mai satur privindu-le .Toate sunt SUPERBE , iar tu Rita , ai niste maini de aur !!
    Te imbratisez !! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  4. Sunt de-a dreptul "pretioase". Felicitari pentru rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt atat de gingase si incantatoare...le fel ca si Adina, stau le admir si parca n-as mai pleca de la tine :P
    Felicitari din suflet, te pup draga Rita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rita draga ce minunatii ies din maiunile tale!! Stau si ma uit, si ma minunez, si iar ma uit si mereu raman muta de admiratie!! Felicitari din inima, sunt extrem de frumoase, sunt perfecte, cel mai frumos cadou pentru ziua indragostilor! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Chef Paula. Abia astept sa castigi concursul de Chef cu tortul tau. Cat despre turte, toata lumea le primeste cu mare placere. :)))

      Ștergere
  7. Minunate comorile tale delicioase, Rita! Felicitari. Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rita, inimiorele tale sunt atat de frumoase incat nu cred ca le-as manca... Felicitari inca odata pentru talentul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cristina. Ma bucur ca iti plac inimioarele mele. Pup!

      Ștergere
  9. Nu cred ca am mai vazut undeva un asemenea talent si atata rabdare si migala! Felicitari, felicitari, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Superbe inimioarele tale... Eu sarbatoresc ziua indragostitilor peste doua zile, daca nu gasesti cui sa le daruiesti, iti dau adresa... Glumesc... Inca o data felicitari si sa ai o zi a indragostitilor ca in povesti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihi! Mi-ar face mare placere sa ti le trimit, Daniela. Din pacate au plecat de la mine de ieri. Le-am facut cu multa dragoste, dar nu pentru mine. Eu nici nu as putea sa le pastrez, oricum, ca s-ar strange prea multe.Te tin minte, insa, pentru alta ocazie. <3

      Ștergere
  11. Positively delicate and beautiful cookies!

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Thank You for stopping by, Miss Cuit. Happy Valentine's day! :)

      Ștergere
  13. Extraordinar!! Inca o data, te-ai intrecut pe tine insati, draga Rita! Daca mai era posibil... Cata finete a mainii, cata delicatete a sufletului si cata rabdare stau in spatele fiecarei piese de dantelarie dulce din imaginile de mai sus!
    N-am fost niciodata adepta sarbatorilor cu data fixa (cred ca starea de celebrare nu poate fi impusa prin conventii, ea este sau nu este), cu atat mai putin a celor de import, insa daca ele pot inspira si da nastere unor asemenea comori, nu mai am nici un fel de comentarii.
    Te pup cu drag, o dupa-amiaza frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, tu esti una dintre prietenele mele care ma ajuta sa perseverez. Cuvintele tale ma fac foarte fericita de fiecare data. Sincera sa fiu, nici eu nu voi sarbatori cu mare fast Valentine's day, dar imi place ideea de a sarbatori lucrurile valoroase din viata noastra. Te imbratisez cu mare drag!

      Ștergere
  14. ce frumoase sunt1 din pacate, eu sunt mereu pe fuga in ultima vreme si n-am timp nici sa rasuflu, daramite sa mai si creez! mi-e dor de stat pe indelete in bucatarie si sa migalesc la ceva bun...pana reusesc insa sa-mi fac timp si pt. asta, te felicit pe tine cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, cu timpul si eu stau foarte prost, Adnia draga. Altfel as face mult mai multe turtite si as posta mai des. Se vede ca pana la urma anul acesta nu e prea prietenos cu noi. Toata lumea se plange de lipsa de timp. Eu una stiu sigur ca as vrea sa fac mult mai multe decat reusesc. Multumesc c ti-ai facut timp sa treci pe la mine, totusi. Pupici!

      Ștergere
  15. Sunt convinsa ca cei care sarbatoresc sunt mai mult decat incantati de inimioarele acestea splenide!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper, Alina. As fi bucuroasa sa aflu ca le-am inseninat ziua. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  16. Asa minunatii, numai la tine am vazut!! Dar parca de data asta te-ai intrecut!! Sunt SUPERBE!!! Si cum in ultima perioada n-am mai avut timp de gatit, si implicit de pregatit ceva ptr ziua indragostitilor, voi sarbatorii aceasta zi prin tine, cu aceste frumuseti!!
    Te pup si-ti doresc o zi a indragostitilor superba, la fel ca tine si ca tot ce ai facut tu aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de companie, Simona. Voi petrece cu mare drag ziua indragostitilor aici, vizionand filmul meu de suflet. Pupici!

      Ștergere
  17. Aici e o intreaga poveste, arta, pasiune si multa dragoste cum numai tu stii sa o imprastii.
    Te pup Rita!

    RăspundețiȘtergere
  18. Răspunsuri
    1. Multumesc, Haplea. Cat de norocos esti sa fii printre atatea doamne si domnisoare! Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  19. Wow Rita sunt minunate, preferatele mele sunt cele roz si caramizii decorate cu dantela alba, finuta...nici nu vreau sa ma gandesc cat timp ai muncit la ele...si ce muuulta rabdare ai, felicitari!
    Pupici,Daiana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doua dupa amieze pline am decorat, Daiana. Mult timp, chiar si pentru rabdarea mea. Dar cand ma apuc, nu simt cum trece timpul. Sau, mai bine, as vrea sa stea pe loc. Mie imi place floarea cu perle si cu floarea mare de fondant. Tare as fi vrut sa reproduc cumva palaria aceea superba. Atat am reusit. Pupici duuulci!

      Ștergere