17 martie 2014

Bloom your business cu Andreea Stor si cu invitatii sai


Ati observat, probabil, ca in bara dreapta a blogului am o sectiune unde gazduiesc trimiteri la cateva pagini de internet. Vi-i recomand cu cea mai mare caldura pe cei prezenti in aceasta sectiune, denumita Colaboratori.
Am avut ocazia sa cunosc oamenii minunati care lucreaza cu pasiune si cu multa daruire in spatele acestor afaceri.
Astazi ne oprim la Andreea Stor, sufletul afacerii Floristiq Art.
Cand ma gandesc la pasiunea sa fara hotare pentru flori si la cat de multa emotie transmite prin creatiile sale, imi vine greu sa spun ca Floristiq Art este o afacere. Sper din toata inima, insa, ca talentul si daruirea Andreei sa fie rasplatite si pe plan material, cel putin in masura in care se bucura de recunoastere in comunitatea floristilor din intreaga lume.
Recunosc deschis ca nu vazusem creatii florale ca ale ei inainte de a o fi intalnit pe Andreea in lumea virtuala.
Acestea au fost cateva din multele creatii pe care le-am admirat cu gura cascata cand am ajuns pe pagina de Facebook a Floristiq Art.


Ce parere aveti?
Daca ati mai vazut asemenea minuni, bravo voua! Daca acum le vedeti prima oara, ma bucur ca va introduc in lumea minunata a artistilor care lucreaza cu flori si va indemn sa vizitati pagina Floristiq Art.
Daca va pasioneaza domeniul creatiilor florale, sa va inscrieti neaparat la atelierele organizate de Floristiq Art in colaborare cu floristi renumiti pe plan mondial.



In perioada 24-25 martie, Floristiq Art, in colaborare cu Academy of Floral Art din Marea Britanie, reprezentata prin Julie Pearson, cu designerul florist Lucinda van der Ploeg, cu Vlad Pacurar - specialist in marketing si branding floristic si cu Zoltan Veres - trainer si coach in inteligenta emotionala, organizeaza Bloom Your Business, un workshop pentru dezvoltarea afacerilor cu flori.


Informati-va in legatura cu acest workshop urmarind inregistrarea video de pe pagina de facebook a Floristiq Art.
Am rugat-o pe Andreea sa prezinte acest eveniment in cateva randuri:
     "Bloom you Business este un eveniment dedicat floristilor, cei care adora florile si celor care isi doresc sa isi dezvolte o afacere cu flori.
Ceea ce se va intimpla in data de 24-25 martie la Cluj, va fi ceva cu totul special. Pentru ca e un program amplu, unde vom invata de la design floral si trenduri, pina la tehnici de crestere a vinzarilor si chiar despre motivatia necesara pentru a avea/crea un asemenea business. 
Invitatii mei speciali sunt Lucinda van der Ploeg(Olanda) si Julie Pearson(MB), impreuna ne vom juca cu florile, de ce zic "juca", deoarece atunci cind esti atit de pasionata de ceea ce faci, munca e o joaca. Iar a 2 zi, Vlad Pacurar si Zoltan Veres, ne vor invata cum sa facem din acest hobby, o adevarata meserie.
O vom avea alaturi de noi si pe Rita, care e pasionata de turta dulce si pentru acest eveniment ne va face biscuiti cu arome florale.
Ceea ce se va intimpla acolo: vom invata, vom crea, ne vom distra, vom face networking, ca doar vin toti oamenii pasionati de flori, si vor fi multe surprize."


Voi lua parte la Bloom Your Business atat in calitate de invitata, pentru a indulci iubitorii de flori prezenti la workshop, cat si in calitate de participant, pentru ca doresc sa pasesc cu dreptul in lumea afacerilor care aduc valoare, emotie si bucurie in viata oamenilor.
Da, ati citit corect.
Incepand din luna aceasta, ma dedic intru totul activitatii mele preferate, cea de creere a Comorilor Delicioase.

Va imbratisez cu mult drag si sper ca informatiile pe care vi le-am oferit sa va fie de folos.




2 comentarii:

  1. Cat sunt de frumoase!!! Numai talente pe pagina asta! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de vizita, Simona.
      Andreea este, intr-adevar, foarte talentata. Ma bucur ca mi-a fost dat sa o cunosc.
      Te imbratise cu drag si iti doresc un weekend minunat! <3

      Ștergere