15 octombrie 2013

Marturii dulci pentru nunta - Colectia Elena si cateva ganduri


      Ador miresele si copiii!
      Nu-mi pot inchipui evenimente mai frumoase decat implinirea visului unei domnisoare de a-si uni destinul cu sufletul sau pereche si botezul bebelusilor, raze de soare in viata parintilor.
     Sunt prea romantica? Hm... N-am cazut din luna, stiu ca exista casatorii din interes, stiu ca nu toate domnisoarele vor fi sotii si mamici iubitoare, stiu ca nu toti copiii se bucura de intampinare plina de dragoste si ma supara aceste ganduri. Consider ca in familie cele mai importante sentimente sunt iubirea si intelegerea.

fotografia miresei - proprietate  MT-photo

      Sa fii mireasa nu e lucru mic. E pasul cel mai important in viata unei femei. Mai ales in viata unei femei care a visat de mica la familia minunata pe care o va avea cand va fi mare, in viata femeilor care, fetite fiind, priveau cu ochi mari, plini de admiratie, miresele frumos imbracate, in viata femeilor care au repetat rolul de sotie si de mamica in copilarie, in timp ce se jucau cu papusile, gateau in vase minuscule cu nisip, cu boabe de fasole, cu pietricele, cu frunzulite si cu petale de flori din gradina, apoi isi luau pe rand papusile in brate si le hraneau cu mare afectiune. 
Pentru aceste tinere care asteapta si cauta sufletul lor pereche, nunta este cea mai frumoasa zi din viata.



      Ele sunt miresele care se indreapta spre altar cu sufletul curat, plin de incantare si de recunostinta.
      Ele sunt viitoarele sotii care isi vor iubi barbatul toata viata si vor cauta sa-l asculte, sa-l inteleaga si sa-l sprijine. Ele vor fi cele care se vor darui intru totul si isi vor pune familia pe primul loc, cele care vor fi mame iubitoare, exemple frumoase pentru copiii lor, cele care vor sti sa transforme casa intr-un adapost cald si primitor. 

  
         O astfel de tanara este Elena. Am avut placerea s-o cunosc anul trecut, ce-i drept doar virtual. Isi planifica nunta cu atentie si cu mult drag. Si-a dorit marturii ca rochita ei de mireasa. :) Semn bun. Mi-a fost clar ca e una dintre acele mirese pe care le iubesc. Pentru ea am facut Colectia Waltz of love. Ca sa poata alege rochita cea mai potrivita.


 In acest moment suntem cunostinte vechi, prietene bune. Am fost alaturi de ea cu gandul si i-am tinut pumnii in ziua nuntii. Iar acum o voi sfatui sa ramana peste ani la fel de gingasa si de senina, la fel de iubitoare, chiar daca uneori ii va fi greu. 


Elena, draga mea, iti fac cadou un cantecel pe care sa-l asculti ori de cate ori vei avea nevoie de intelepciune si de forta pentru a merge mai departe: Singing you through.  
Iti doresc multa dragoste, fericire si intelegere in viata de familie!







10 comentarii:

  1. Ce frumos ai scris , Ritucule drag !! <3
    Tu creezi minuni pentru cele mai frumoase evenimente din viata unui om !! Esti minunata !!! <3 <3
    PS.Si ma bucur ca ai revenit in forta pe blog !!! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma simt minunat, Adina, draga mea, ca pot fi particica din amintirile acestor oameni. Bineinteles ca am si inspiratie pe masura. Elena e o dragalasa. Sunt fericita ca am cunoscut-o.
      Multumesc pentru sustinere. <3

      Ștergere
    2. Doamne,frumoase mai sunt!
      Nici nu stiu care-mi este mai draga,gata m-am hotarat,imi plac nespus de mult toate minunile tale,indiferent pentru ce ocazie sunt create!
      Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  2. Superbe marturii!!!Bine ai revenit!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, Haplea. Te imbratisam cu drag, toate muierile de pe-aici :). Ne faci cinste.

      Ștergere
  3. Cat de frumos... si ce ai spus si ce ai realizat!
    Te pup, maini de aur!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai reventi draga Rita! Din nou ai facut minunatii si din nou ai scris o postare frumoasa, plina de emotii si de adevar . Te pup si ma bucur sa te vad din nou in 'campul de munca'.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt superbe, draga mea. Daca ai sti ce bine imi pare ca ai reinceput sa postezi frumusetile astea.

    RăspundețiȘtergere