31 mai 2013

Marturii pentru nunta cu flori si dantelute pastelate



Urasc sa transform acest blog intr-un loc unde sa fac reclama la turtele mele decorate. Nu am crezut ca ele imi vor aduce atat de multi admiratori si, mai ales, comenzi peste comenzi. Sper din toata inima sa nu va supar cu repetatele mele postari care par a fi o lauda de sine sau un mod de a aduna comenzi, mai ales ca in perioadele cand lucrez la acestea ma retrag si nu mai postez retetele asteptate de voi.
Este perfect adevarat ca datorita blogului ma gasesc clientii, daca e sa-i numim asa privind totul din punct de vedere comercial. Eu insa nu-i privesc in acest mod.
Nici cititorii care comanda micile mele comori si nici turta dulce decorata nu sunt pentru mine parti dintr-o afacere foarte profitabila, dar cei care ma cauta imi dau ocazia sa creez si sa imi dezvolt indemanarea.
Cu cat decorez mai multe turtite, cu atat devin mai dependenta de acest hobby.
Ma topesc de dragul comorilor mele. Nu ma pot inchipui fara ele. Asa ca va multumim pentru ingaduinta, atat eu cat si turtitele.


Povestea acestor marturii a inceput iarna trecuta, cand am cunoscut-o pe Emilia, fata frumusica si gingasa, care s-a indragostit de turtele mele. In timp ce ne-am consultat cu privire la modele si culori am ajuns sa o indragesc tot mai mult.
In ultima vreme m-a facut sa ma distrez copios ori de cate ori postam poze cu marturii pe Facebook.
Ma intreba de fiecare data: "Asa-i ca n-ai uitat de mine?"
Ultima oara, cand am postat colectia cu rochii de mireasa, Waltz of love, am stat in asteptare cu zambetul pe buze. Am fost sigura ca o sa apara in scurt timp cu aceeasi intrebare. :)))
Avea ea motive sa se ingrijoreze, nu spun nu, pentru ca la un moment dat chiar uitasem de comanda sa. Dar nu sunt eu fata care nu se tine de cuvant. Asa ca maine, la nunta sa, va avea nu numai marturiile dorite, dar si un cadou din partea mea. Discul cu inimioare pe care o sa-l poata pastra drept amintire.


Emilia, iti dorim o casnicie frumoasa in care sa ai parte doar de fericire. Ca in Canon in D, ziua de maine sa fie linia principala pentru fericirea voastra, iar restul zilelor si anilor care urmeaza  sa fie repetitii armonioase ale acestei fericiri.


Casa de piatra!


16 comentarii:

  1. Îmi imaginez cât suflet pui la conceperea micilor comori. Te admir pentru răbdarea și talentul tău inconfundabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Alina ca mai vii pe la mine chiar daca nu ti-am prea intors vizitele.
      Ma crezi ca am varsat cateva lacrimi cand a plecat Emilia cu turtele? :)))

      Ștergere
  2. Waw, ce minunatii ne-ai adus iar...! Felicitari ptr rabdare!!
    Te astept cu drag la Provocare "Dulce Romanie"! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Simona draga. Am citit postarea ta. Fac tot posibilul sa vin. Pupici!

      Ștergere
  3. sa stii ca eu tocmai acestor postari pot sa-ti admir comorile..si sa ma inspir si eu. mereu e nevoie de un colt de frumos, de curat si de sublim, ca sa putem merge inainte! bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adnia, ma bucur ca gasesti inspiratie in postarile mele. Am si eu astfel de locuri unde ma pierd printre poze si postari. Pupic!

      Ștergere
  4. Eu una ma topesc de dragul oricarei comori delicioasa care iese de pe mainile tale,si cu nici un chip nu le-as manca!Pur si simplu nu m-as indura sa fac asa ceva!Sunt toate o parte din sufletul tau frumos si bun!
    Eu am si acum comorile de la Craciun,si le privesc mereu cu maaaaare drag!
    Te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai,Mihaela! Cand ai disparut din lumea virtuala am fost sigura ca ceva nu e in regula cu voi. Asta mai ales datorita faptului ca azi iarna am simtit ca trebuie sa-ti trimit turtite neaparat. Stiam cumva ca ai nevoie de ele. Sa le stapanesti sanatoasa. Sper sa mai apuc sa-ti trimit si altadata. Te imbratisez cu mult drag.

      Ștergere
  5. Wow, superbe! Aveti niste maini tare pricepute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita, Margeluta. Ce nume frumos ai! Mainile pricepute se formeaza cu mult exercitiu si rabdare. Te imbratisez cu drag si te mai astept in casuta mea dulce. Pup!

      Ștergere
  6. The disc with the hearts and ribbon is stunning and all the cookies are simply beautiful and so delicate looking. Wonderful work.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank You very much, Paula dear. I'm so happy having You here. Sweet kisses and hugs! <3

      Ștergere
  7. Eu sar peste primele randuri ptr ca nu-mi plac scuzele tale .
    Toate postarile si toate minunile pe care le faci cu atata emotie si pasiune sunt atat de frumoase incat e pacat ca noi toti sa nu le admiram aici , iar cei care beneficiaza de ele la frumoasele evenimente , sunt sigura ca sunt extrem de fericiti avandu-le drept marturie !! <3
    O zi frumoasa , draga mea Rituca !! <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Rita, te invit cu mare drag la un concurs organizat de mine. Bafta multa! http://3sisterscooking.blogspot.com/2013/06/pentru-ca-am-depasit-pragul-de-1600.html

    RăspundețiȘtergere
  9. E divin tot ce faci tu aici <3
    Minunat!

    RăspundețiȘtergere