4 martie 2013

Marturii pentru botez


In intampinarea noilor sufletele care vin pe lume, Comori Delicioase pregateste turtite cu multa dragoste.


Diafane si pretioase, ele sunt insotitoare de valoare la botezul micutilor nostri.
Este un sentiment special sa pot participa la astfel de evenimente fericite din viata oamenilor din jurul meu.
Nu am cunoscut o mai mare multumire profesionala in nici un domeniu pana acum si sunt foarte fericita ca mi-a fost dat sa descopar pasiunea aceasta care ma apropie de sufletele celor care primesc micile mele comori delicioase.
Pentru ca sarbatoritii maruntei nu pot rontai turtite, le fac cadou un cantecel de leagan.











Comori Delicioase ureaza bun venit micilor omuleti si le doreste o viata minunata, plina de culoare si de voie buna.


12 comentarii:

  1. Cand vad ce frumuseti se creeaza acum pentru copii, parca mi-as dori sa ma nasc a doua oara. Uneori ma intreb cum fi daca s-ar pastra acelasi bun gust, aceeasi imaginatie cu adevarat creatoare si in ce priveste lucurile pentru adulti?! Cred ca am trai intr-o lume mai frumoasa si mai calda...

    In ceea ce te priveste Rita, nu vad diferente: aceeasi delicatete, aceeasi dedicare si atentie pentru detalii, aceeasi pasiune pentru frumos semneaza fiecare bucatica de turta dulce, indiferent de ocazia pentru care a fost creata. E o mare bucurie de fiecare data sa-ti descopar noile postari! Si ca de obicei, rezultatul este la superlativ. Felicitari din toata inima!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana scumpa, crede-ma, m-as intoarce un pic (vreo 20 de ani) in timp sa-mi pot crea marturii pentru nunta si pentru botezul baiatului meu. Pe-atunci habar n-aveam de asa ceva.
      In cea ce priveste lumea in care traim, ar fi frumos sa se aprecieze si sa fie cautata valoarea in fiecare domeniu al vietii noastre. Atata timp cat ne multumim cu ieftin si mult, asa va fi totul in jurul nostru. Iar aceasta inseamna lucruri in care nu a fost investita pasiune si dragoste. Din pacate aceasta acceptare ne transforma incetisor si pe noi in multi, ieftini si fara valoare. Si e mare pacat. Lumea ar fi cu siguranta mai frumoasa si mai buna daca am fi ajutati sa ne descoperim talentele ascunse cat mai devreme, astfel incat sa putem fi creativi si sa muncim cu pasiune.
      Multumesc pentru cuvintele frumoase. Iti doresc o saptamana minunata. <3

      Ștergere
  2. Rita, esti fenemenala de-a dreptul, iar marturiile sunt extrem de dragalase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai Rita, esti grozava!!! De fiecare data ma minunez ce iese din mainile tale, desi nu ar mai trebui...pentru ca esti atat de talentata incat numai tu poti sa le faci asa bine! Sunt tare dragute, si exact asa cum spui... sunt niste mici comori care insenineaza ziua oricui le primeste sau priveste! te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Rita, nu stiu sa-ti explic in cuvinte sentimentele care ma cuprind cand privesc minunatiile create de tine...este asa un amestec de blandete, seninatate, delicatete si multa dragoste!
    Felicitari din nou!!!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot sa mai zic si eu ceva ? Cred ca fetele au zis tot deja !!!Insa spun doar ca ma bucur ca te-am cunoscut , chiar si virtual !! Esti o adevarata minune , iar minunile , fac minuni !!!! <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, eu cred ca ma fac mica, mica de tot... primesc si eu una? Promit sa n-o mananc, arata mult prea frumos pentru a sfarsi in stomacul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. These are all just adorable! Your wet on wet technique is really wonderful.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat sunt de finute si delicate!! Mi-ar fi placut sa te fi cunoscut inainte de venirea pe lume a Tudorului meu, ca sa-i fi facut si lui la botez. Desi, parca as mai face un baiat :D Nu-i tarziu, nuu? ;-) puup

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai, cum arata!!! Esti o adevarata artista! Cand ma uit la frumusetile astea.. mai-mai ca-mi vine sa ma pun pe facut copii :))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Am descoperit blogul tau intamplator si ma bucur tare mult! Tot ce faci e mai mult decat deosebit si te felicit din suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita, Claudia. Ma bucur de cunostinta. Abia astept sa cotrobaiesc si eu putin prin blogul tau.

      Ștergere