tag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.comments2023-12-12T16:39:52.959+02:00Comori DelicioaseRita Oargahttp://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comBlogger1683125tag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-27390729859392683842020-03-04T22:56:29.148+02:002020-03-04T22:56:29.148+02:00Culoarea depinde foarte mult de culoarea scortisoa...Culoarea depinde foarte mult de culoarea scortisoarei si a galbenusurilor. Condimentele trebuie sa fie macinate foarte-foarte fin. Ouale cu coaja maronie au de obicei galbenusul portocaliu.<br />Turtele din poza au fost unse inainte sa fie coapte complet cu un amestec de galbenus si lapte/frisca. De aceea sunt mai inchise decat turtele simple.<br />Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-51102406501532635662020-03-04T22:41:00.613+02:002020-03-04T22:41:00.613+02:00Bună.
Culoarea bruna-maronie a turtelor dumneavoas...Bună.<br />Culoarea bruna-maronie a turtelor dumneavoastră care apar în poza de prezentare mie nu mi-a ieșit.<br />Ale mele sunt de culoare mai deschisa, iar gustul este fantastic. Sunt foarte mulțumită de aceasta rețetă. <br />Cu ce se colorează, adăugați și cacao în compoziție? <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14723535694284591939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-24307962396938276452019-02-25T14:21:12.541+02:002019-02-25T14:21:12.541+02:00Multumesc frumos, Roxana!
Da, sunt trandafirasi di...Multumesc frumos, Roxana!<br />Da, sunt trandafirasi din royal icing. <br />http://comoridelicioase.blogspot.com/2015/04/minitrandafiri-din-royal-icing.htmlRita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-50702001263141695272019-02-25T10:42:56.554+02:002019-02-25T10:42:56.554+02:00Chiar comori delicioase vad aici! Sunt splendide, ...Chiar comori delicioase vad aici! Sunt splendide, Felicitari! Imi spui, te rog, acei trandafirasi de pe biscuiti sunt facuti cu royal sau altceva? Multumesc! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17375400754130684914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-65997158961225247512018-11-27T23:57:04.862+02:002018-11-27T23:57:04.862+02:00Sigur poti sa inlocuiesti zaharul cu zahar brun, d...Sigur poti sa inlocuiesti zaharul cu zahar brun, dar trebuie macinat. Zaharul brun va schimba un pic textura, fiind umed.Probabil ca turtele vor fi mai moi. Gustul ma tem ca va fi destul de diferit, dar cred ca va fi bun. Sper sa nu fie prea puternic, totusi. De asemenea, s-ar putea sa difere un pic timpul de coacere. Poti sa faci o incercare din jumatate sau un sfert de portie de aluat ca sa vezi daca iti place mai mult cu zahar brun. Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-19548649964364480612018-11-27T12:04:15.920+02:002018-11-27T12:04:15.920+02:00Buna draga Rita!Pare de departe o reteta nemaipome...Buna draga Rita!Pare de departe o reteta nemaipomenita, insa ma intrebam daca as putea inlocui zaharul pudra cu zahar brun? Niculitahttps://www.blogger.com/profile/07452268091236635389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-81910039526479082522018-11-15T19:19:24.261+02:002018-11-15T19:19:24.261+02:00Bună seara,momentan nu am cuptor cu microunde l-am...Bună seara,momentan nu am cuptor cu microunde l-am dat fiicei mele cum topesc bezelele la electric sau la baie de abur,mersi anticipat pentru raspuns. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02762334368463766042noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-84420837250301191352018-03-05T02:20:48.617+02:002018-03-05T02:20:48.617+02:00Daca nu ai cuptor cu ventilatie, poti sa lasi usa ...Daca nu ai cuptor cu ventilatie, poti sa lasi usa cuptorului intredeschisa si fixezi la cea mai mica temperatura. Daca ai cuptor electric, sigur ai si ventilatie. E programul de coacere cu convectie. Oricum, n-ar fi bine sa depasesti 50-60 de grade Celsius.Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-77901517413532651022018-03-04T08:15:27.341+02:002018-03-04T08:15:27.341+02:00Foarte frumoasa! De fapt tot ce faci e super! Cum ...Foarte frumoasa! De fapt tot ce faci e super! Cum usuc daca nu am cuptor cu ventilatie?Liliana Tomahttps://www.blogger.com/profile/01512706298126064915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-38275860433845939892018-02-19T15:39:34.258+02:002018-02-19T15:39:34.258+02:00Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, odata decora...Buna ziua!<br /><br />Imi puteti spune, va rog, odata decorata turta dulce cu royal icing, cat rezista? <br /><br />Multumesc!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15405365243394206207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-78204471754656330562017-11-25T08:51:34.053+02:002017-11-25T08:51:34.053+02:00Bună dimineața! As dori să încerc această rețetă î...Bună dimineața! As dori să încerc această rețetă în zilele următoare, însă nu doresc să decorez turtele, as vrea să le las simple cu un luciu frumos deasupra care să nu fie dulce. Cum as putea să îl obțin? Mulțumesc pentru minunatele rețete! Danielahttps://www.blogger.com/profile/06129552287879247628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-30210842728409450662017-10-19T09:04:06.888+03:002017-10-19T09:04:06.888+03:00Morcovii tai frumosi, impreuna cu harnicul gradina...Morcovii tai frumosi, impreuna cu harnicul gradinar, pot fi laudati nu doar in paranteza! ;) Mi-au ramas si mie cativa, mici si zapaciti. Anul asta am semnanat tarziu si foarte putini, de-o parte si de alta a cuiburilor de castraveti. Si, cu toata intarzierea, arsita de peste vara si seceta, au crescut dragii de ei! Tortul arata absolut delicios! Mi-ar fi placut sa mancam impreuna o felie si sa ne bucuram de lumina asta fermecata a lui octombrie. <3 Ceea ce imi place si mai tare, este ca nu-i deloc pretios. Am constatat, in timp, ca cele mai gustoase mancaruri (si cele mai apreciate de pofticiosi) ies din cele mai simple, mai putin pretentioase ingrediente. Te imbratisez cu drag! Pe langa cei doi cititori, mai revin si eu, din cand in cand... roxanahttps://www.blogger.com/profile/16981262353591628456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-77422423942876157872017-04-28T20:29:39.953+03:002017-04-28T20:29:39.953+03:00Buna ziua,am si eu o intrebare va rog frumos. Tort...Buna ziua,am si eu o intrebare va rog frumos. Tortul,mai ales vara trebuie pastrat la frigider pana la momentul servirii.Royal icingului nu i place la frigider pt ca e umezeala. La fel si pasta de zahar am inteles. Cum facem sa pastram in conditii bune un tort invelit in pasta de zahar si ornat direct pe tort cu royal icing ? Pt ca vreau sa fac un tort pt o cununie civila cu dantelarii de ri. Si asta va fi la vara. Si nu vreau nici sa am o crema flescaita de caldura. Multumesc anticipat.catalinahttps://www.blogger.com/profile/17879238204463841094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-39818801234923556552017-03-09T10:42:00.359+02:002017-03-09T10:42:00.359+02:00In Norvegia, se numeste ''suksesskake'...In Norvegia, se numeste ''suksesskake'' adica ''prajitura succes''. Or fi stiut ei de ce! Este delicioasa!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01191797865978937809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-84803969407365916682017-01-30T15:45:11.734+02:002017-01-30T15:45:11.734+02:00Trebuie sa folosesti zahar pudra pe care ori il tr...Trebuie sa folosesti zahar pudra pe care ori il treci prin sita fina, ori il mai macini cu rasnita de cafea, ca sa fie cat mai fina si fara cocoloase.<br />Atat ai de facut.Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-17384930257468619502017-01-29T18:39:19.043+02:002017-01-29T18:39:19.043+02:00Bună Rita. Eu sunt Laura. Îmi place ft mult ce fac...Bună Rita. Eu sunt Laura. Îmi place ft mult ce faci ești ft talentata. Am făcut și eu royal icing însă nu mi s a topit bine zaharul se simțeau cristalele mici. Îmi poți spune te rog unde greșesc?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07028728135766775424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-32847661700354013882017-01-29T18:38:27.488+02:002017-01-29T18:38:27.488+02:00Bună Rita. Eu sunt Laura. Îmi place ft mult ce fac...Bună Rita. Eu sunt Laura. Îmi place ft mult ce faci ești ft talentata. Am făcut și eu royal icing însă nu mi s a topit bine zaharul se simțeau cristalele mici. Îmi poți spune te rog unde greșesc?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07028728135766775424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-20759059214379345872017-01-18T20:29:28.700+02:002017-01-18T20:29:28.700+02:00Mi se par delicioase prajiturile. Multumesc pentru...Mi se par delicioase prajiturile. Multumesc pentru informatie. Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-62802315188303906442017-01-17T17:36:43.113+02:002017-01-17T17:36:43.113+02:00Cel mai bine se pot folosi albusurile pentru o pra...Cel mai bine se pot folosi albusurile pentru o prajitura numita si Bischofsbrot sau Eiweißkuchen vezi:<br />http://www.chefkoch.de/rezepte/3086531461323908/Eiweisskuchen-mit-Walnuessen.html<br />http://www.kuechenplausch.de/rezepte/blogrezept/id/169740-bischofsbrot-%E2%80%93-eiweisskuchen-mit-macadamia-und-ingwergcolhonhttps://www.blogger.com/profile/07403427716058168237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-32453066666519442402017-01-10T20:25:15.163+02:002017-01-10T20:25:15.163+02:00Multumesc frumos, Marcela! Mult succes si tie! Multumesc frumos, Marcela! Mult succes si tie! Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-73827233957197644432017-01-10T20:24:07.943+02:002017-01-10T20:24:07.943+02:00Multumesc pentru vizita, Maluta! Te imbratisez cu ...Multumesc pentru vizita, Maluta! Te imbratisez cu mult drag!Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-45496859457723891642016-12-28T19:53:41.173+02:002016-12-28T19:53:41.173+02:00Daca folositi forme cu dimensiunea de 10 cm, cam 4...Daca folositi forme cu dimensiunea de 10 cm, cam 40-50 de bucati. Daca formele sunt mai mici, ies dublu.Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-70270629495280920822016-12-20T02:19:39.916+02:002016-12-20T02:19:39.916+02:00Minunatii įntradevar,arta la superlativ. Te admir ...Minunatii įntradevar,arta la superlativ. Te admir si te felicit pentru ceea ce faci. Esti minunata! Mult succes in continuare!Marcelahttps://www.blogger.com/profile/15927346562421253684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-86203551164350152112016-12-17T20:19:29.254+02:002016-12-17T20:19:29.254+02:00Cam cate turte v-au iesit din compozitia asta? sa ...Cam cate turte v-au iesit din compozitia asta? sa stiu la ce sa ma astept :-s Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14436903165719130338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-59085163204941917892016-12-11T09:45:05.011+02:002016-12-11T09:45:05.011+02:00Si eu am folosit mix de condimente si pe plic scri...Si eu am folosit mix de condimente si pe plic scrie ca este pt.un kg.de faina.Am mai adaugat niste pudra de ghimbir si coaja rasa de portocala.Delicioasa aceasta turta dulce,am facut-o si anul trecut si azi o repet .Multumim pentru retete si precizari f. folositoare!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05294167059319869320noreply@blogger.com