tag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post587750690912003216..comments2023-12-12T16:39:52.959+02:00Comments on Comori Delicioase: Umplerea suprafetelor cu royal icingRita Oargahttp://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-89148098183576620642016-12-01T19:29:51.316+02:002016-12-01T19:29:51.316+02:00Dupa uscare, royal icingul nu se prea strica, pent...Dupa uscare, royal icingul nu se prea strica, pentru ca are foarte mult zahar.<br />Totusi, pentru consum, probabil ca 1-2 saptamani e un termen suficient de lung.<br />Royal icingul facut din albus crud nu se pastreaza la frigider mai mult de o zi. Poate in congelator, dar eu n-as recomanda asa ceva.<br />Mai bine preparati o cantitate pe care o folositi in aceeasi zi. Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-44441149951082829402016-11-29T05:52:29.682+02:002016-11-29T05:52:29.682+02:00Buna. Am vazut reteta dumneavoastra si m-am bucura...Buna. Am vazut reteta dumneavoastra si m-am bucurat foarte mult, este in planul meu de mult timp, am gasit ceea ce imi trebuia. As dori sa va intreb despre icing, in sensul ca acesta fiind din albus, cit timp tine? si restul de icing, de i-mi ramine, se poate pastra la frigider?Multumesc din suflet. Corinacorinahttps://www.blogger.com/profile/10090961050680467520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-16401317289855335992016-11-06T18:32:08.796+02:002016-11-06T18:32:08.796+02:00In cuptor se usuca mai repede glazura. Daca nu ave...In cuptor se usuca mai repede glazura. Daca nu aveti cuptor cu ventilatie, ma gandesc ca puteti sa uscati turtele si in cuptorul pe gaz, la temperatura foarte mica. Lasati eventual usa cuptorului deschisa ca sa puteti controla temperatura. Lasati-le in jur de 20-30 minute ca sa capete luciu. Apoi uscati-le la temperatura camerei, dar neaparat intr-o incapere cu aer uscat.<br /><br />Din pacate nu stiu sa se gaseasca colorant gel la supermarketuri. Nu prea cred.Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-40374720643170680172016-11-03T08:32:32.778+02:002016-11-03T08:32:32.778+02:00Multumesc pentru reteta , e minunata doar ca eu am...Multumesc pentru reteta , e minunata doar ca eu am o mica nelamurire...dupa decorare se lasa pur si simplu sa se usuce sau cum fac daca nu am cuptor electric ? Stii daca intre timp gasesc colorant gel si in vreun market sau doar online?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11160600905733567628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-52365766975181307772015-01-23T01:32:09.885+02:002015-01-23T01:32:09.885+02:00Hm, daca vorbiti despre turta dulce, ma gandesc ca...Hm, daca vorbiti despre turta dulce, ma gandesc ca ii coaceti prea mult. Ei trebuiesc scosi din cuptor imediat ce incep sa prinda culoare. De fapt, asta e regula pentru toti biscuitii.<br />Puteti incerca totusi sa puneti mai mult unt si mai multa miere (cu vreo 10 gr din fiecare) in reteta obisnuita.<br />Cred ca aveti reteta mea de turta dulce moale.<br />Daca nu, gasiti reteta la categoria de turta dulce si la tutoriale royal icing.<br />De asemenea, trebuie sa folositi cat mai putina faina atunci cand intindeti aluatul. <br />Mai puteti sa adauati o lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar la reteta obisnuita de turta dulce. O sa aiba o alta consistenta aluatul. Va fi mai pufos si cu margini usor crocante.<br /><br /><br />Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-50859939865072602592015-01-22T20:57:24.806+02:002015-01-22T20:57:24.806+02:00Buna seara , va multumim ca ne impartasiti din cun...Buna seara , va multumim ca ne impartasiti din cunostintele d-voastra. cu ajutorul dezvaluirilor pe care le faceti am reusit sa fac niste biscuiti extraordinar de frumosi pt fetita mea. Am insa o problema niciodata nu imi ies biscuitii pufosi. intotdeauna se intaresc. v-as fi recunoscatoare toata viata daca m-ati auta cu o reteta de biscuiti fragezi. fetita mea ii adora dar as vrea sa ii fac mai pufosi sa nu ii manance ca pe acadele.nu de alta dar de abia i-au dat dintisorii si nu vreau sa si-i sparga in biscuiti :) . va multumim din nou pentru tot si va dorim o seara frumoasa alaturi de cei dragi .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09720527676255407266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-8207909636719179422014-01-09T18:31:17.711+02:002014-01-09T18:31:17.711+02:00Multumesc pentru cuvintele frumoase. Da-mi voie sa...Multumesc pentru cuvintele frumoase. Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine in legatura cu colegele mele care isi dau interesul sa impartaseasca retetele incercate de ele. Fara ele n-as fi aici. Si blaturile mele cadeau cand le scoteam din cuptor, uscam prea tare biscuitii in cuptor, nici n-am auzit de mousse si de creme brulee. Aproape tot ce stiu se datoreaza altor persoane care au scris in amanunt modurile corecte de preparare ale deserturilor. Am studiat timp de doi ani si ceva o multime de bloguri, in multe limbi. De fiecare data am mai invatat cate ceva si tot acumuland informatii am ajuns sa fiu sigura pe mine. Asa ca nu pot decat sa te indemn sa fii rabdatoare si sa studiezi. Poti gasi informatii valoroase printre randuri chiar si atunci cand reteta nu iti este pe plac. <br />Te imbratisez cu drag! Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-84188989057756963472014-01-09T14:27:10.390+02:002014-01-09T14:27:10.390+02:00Esti minunata! Recunosc ca nu am incercat nimic di...Esti minunata! Recunosc ca nu am incercat nimic din ce am vazut aici (pana acum :)) dar fraza de incheiere "nu uitati sa zambiti! " mi-a spus totul despre tine. Esti de admirat ca impartasesti tainele tale culinare (putine persoane o fac, iar majoritatea dau retete gresite). Respect!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-29033655631235754252013-02-21T17:16:21.827+02:002013-02-21T17:16:21.827+02:00sunteti minunata!Fi -ti binecuvantata! Tina Vsunteti minunata!Fi -ti binecuvantata! Tina VAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-9500991514642587122012-12-02T12:06:12.078+02:002012-12-02T12:06:12.078+02:00Multumesc pentru vizita, Violeta. Sper sa reusesti...Multumesc pentru vizita, Violeta. Sper sa reusesti.Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-16989847386367557652012-12-02T08:35:31.605+02:002012-12-02T08:35:31.605+02:00Multumim pentru sfaturi, chiar esti o comoara!Multumim pentru sfaturi, chiar esti o comoara!Postolache Violetahttps://www.blogger.com/profile/00319136335830870685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-32983504443731107232012-12-02T01:25:29.322+02:002012-12-02T01:25:29.322+02:00Ma bucur ca pot sa-ti fiu de folos, Mihaela. Dupa ...Ma bucur ca pot sa-ti fiu de folos, Mihaela. Dupa cum vezi, pozele le-am ales din ce am avut. Probabil ca le voi schimba cu altele mai sugestive pe masura ce le voi avea. Deocamdata bine ca am reusit sa fac postarea. Rita Oargahttps://www.blogger.com/profile/11630375110728338925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27380733631930487.post-66292796079565317192012-12-01T14:32:29.332+02:002012-12-01T14:32:29.332+02:00Multumim pentru explicatii ! Foarte utile !Multumim pentru explicatii ! Foarte utile !Mihaelahttp://gustdivin.blogspot.comnoreply@blogger.com